KREMA
NAPRAVLJENA
BAŠ ZA VAŠU KOŽU

 
Upotrebom kreme, ručno napravljene baš za Vas, Vaše lice će biti negovano bolje nego da ste kupili najskuplji preparat u najboljoj drogeriji.
 

 
Ova kozmetika sadrži samo zdrave supstance pomešane po recpturi napravljenoj za vašu kožu. Time je svaka kutijica jedinstvena i ekskluzivna pa Vaša koža dobija tačno ono što joj treba. Rezultati su jasno vidljivi već posle mesec dana upotrebe.
 

 
Ekskluzivnosti i luksuzu po niskoj ceni doprinosi i mogućnost da sami izaberete miris kao i pakovanje.
 

 
Krema koju dobijete je sveža, tek napravljena pa u nju ne stavljamo nikakve aditive, konzervanse, parabene i ostale toksične materije. Nema čak ni veštačke boje!
 

 
Izbor i količina sastojaka se određuju na osnovu potreba Vaše kože. Zbog toga je neophodno da se prvo uradi pregled kako bi se to utvrdilo.

Posle razgovora sa farmaceutom, uradiće Vam se pregled kože aparatom koji Vam se prislanja na lice. On precizno određuje sve potrebne pokazatelje od kojih najviše i zavisi formula Vaše kreme.
 

 
Na kraju ćete popuniti jednostavan upitnik kako bi se upoznali sa Vašim životnim navikama, navikama u vezi nege kože i terapija, ukoliko ih upotrebljavate.

Ovaj pregled je besplatan!
 
Sada Vam samo ostaje da dođete po svoju kozmetiku :)

Pozovite i
zakažite pregled:
018/244568 ili 069/1922402

Ili nam ostavite podatke popunjavanjem PRIJAVE ZA BESPLATAN PREGLED, kako bi mi kontaktirali Vas: