KREMA
NAPRAVLJENA
BAŠ ZA VAŠU KOŽU

Upotrebom PERSONALIZOVANE kreme, ručno napravljene baš za Vas, Vaše lice će biti negovano bolje nego da ste kupili najskupljI preparat u najboljoj drogeriji.

Već duži niz godina se u laboratoriji apoteke „Dona“ bavimo proizvodnjom visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda u malim serijama. Naša paleta sadrži proizvode za celo telo.

Prateći iskustva korisnica naše kozmetike ali i svetskih trendova, uvideli smo da je personalizovana kozmetika pravac u kome trebamo da razvijamo našu ponudu. Opremili smo se savremenim uređajima a naši farmaceuti su, uz pomoć profesora sa Farmaceutskog fakulteta u Nišu, ovladali proizvodnjom krema napravljenih baš za Vas.

O prednostima upotrebe ovakvih preparata možete da se  informišete i na renomiranom medicinskom portalu:

stetoskop.info

Naša personalizovana kozmetika sadrži samo zdrave supstance pomešane po recpturi napravljenoj za vašu kožu. Time je svaka kutijica jedinstvena i ekskluzivna pa Vaša koža dobija tačno ono što joj treba.

Rezultati su jasno vidljivi već posle mesec dana upotrebe.

Ekskluzivnosti i luksuzu, po niskoj ceni, doprinosi i mogućnost da sami izaberete miris kao i pakovanje.

Krema koju dobijete je sveža, tek napravljena pa u nju ne stavljamo nikakve aditive, konzervanse, parabene i ostale toksične materije. Nema čak ni veštačke boje!

Sa ponosom ističemo da naši proizvodi sadrže i hijaluronsku kiselinu. Ona u tkivu predstavlja „sunđer za vodu“ i omogućuje dugotrajnu hidrataciju kože. Ovim se onemogućava nastanak bora a one postojeće se vidno umanjuju.

Neke od predsnosti personalizovane kozmetike su:

  • – Pravilan izbor kreme – neadekvatna krema može da šteti Vašoj koži.
  • – Sastojci u kremi su odrđeni baš za Vašu kožu.
  • – Proizvod je svež  i ručno napravljen od najkvalitetnijih sirovina koje pokazuju punu efikasnost.
  • – Nema parabena, konzervansa, alergena, veštačkih boja.
  • – Sadrži hijaluronsku kiselinu

Izbor i količina sastojaka se određuju  na osnovu potreba Vaše kože. Zbog toga je neophodno da se prvo uradi jednostavan pregled kako bi se to utvrdilo.

Pregled kože se obavlja aparatom  koji Vam se prislanja na lice. On precizno određuje sve potrebne pokazatelje od kojih najviše i zavisi formula Vaše kreme.

Krema koju ćemo napraviti baš za Vas će biti prilagođena i Vašim životnim navikama, navikama u vezi nege kože i terapija, ukoliko ih upotrebljavate.

OVAJ PREGLED JE BESPLATAN!

POZOVITE I ZAKAŽITE SVOJ TERMIN:

+381 69 1922402