KREMA
NAPRAVLJENA
BAŠ ZA VAŠU KOŽU

UPOTREBOM KREME, RUČNO NAPRAVLJENE BAŠ ZA VAS, VAŠE LICE ĆE BITI NEGOVANO BOLJE NEGO DA STE KUPILI NAJSKUPLJI PREPARAT U NAJBOLJOJ DROGERIJI.

Već duži niz godina se u laboratoriji apoteke „Dona“ bavimo proizvodnjom visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda u malim serijama. Naša paleta sadrži proizvode za celo telo.

Prateći iskustva korisnica naše kozmetike ali i svetskih trendova, uvideli smo da je personalizovana kozmetika pravac u kome trebamo da razvijamo našu ponudu. Opremili smo se savremenim uređajima a naš farmaceutski tim, uz pomoć profesora sa Farmaceutskog fakulteta u Nišu je ovladao proizvodnjom krema napravljenih baš za Vas.

O prednostima upotrebe ovakvih preparata možete da se informišete u ovom tekstu na renomiranom medicinskom portalu STETOSKOP.INFO

Ova kozmetika sadrži samo zdrave supstance pomešane po recpturi napravljenoj za vašu kožu. Time je svaka kutijica jedinstvena i ekskluzivna pa Vaša koža dobija tačno ono što joj treba.

Rezultati su jasno vidljivi već posle mesec dana upotrebe.

Ekskluzivnosti i luksuzu po niskoj ceni doprinosi i mogućnost da sami izaberete miris kao i pakovanje.

Krema koju dobijete je sveža, tek napravljena pa u nju ne stavljamo nikakve aditive, konzervanse, parabene i ostale toksične materije. Nema čak ni veštačke boje!

Sa ponosom ističemo da naši proizvodi sadrže i hijaluronsku kiselinu. Ona u tkivu predstavlja „sunđer za vodu“ i omogućuje dugotrajnu hidrataciju kože. Ovim se onemogućava nastanak bora a one postojeće se vidno umanjuju.

Neke od predsnosti personalizovane kozmetike su:

  • Pravilan izbor kreme – neadekvatna krema može da šteti Vašoj koži.
  • Sastojci u kremi su odrđeni baš za Vašu kožu.
  • Proizvod je svež i ručno napravljen od najkvalitetnijih sirovina koje pokazuju punu efikasnost.
  • Nema parabena, konzervansa, alergena, veštačkih boja.
  • Sadrži hijaluronsku kiselinu.

Izbor i količina sastojaka se određuju na osnovu potreba Vaše kože. Zbog toga je neophodno da se prvo uradi pregled kako bi se to utvrdilo.

Posle razgovora sa farmaceutom, uradiće Vam se pregled kože aparatom koji Vam se prislanja na lice. On precizno određuje sve potrebne pokazatelje od kojih najviše i zavisi formula Vaše kreme.

Na kraju ćete popuniti jednostavan upitnikr kako bi se upoznali sa Vašim životnim navikama, navikama u vezi nege kože i terapija, ukoliko ih upotrebljavate.

OVAJ PREGLED JE BESPLATAN!

Sada Vam samo ostaje da dođete po svoju kozmetiku 🙂

Pozovite i zakažite pregled:

+381 69 1922402