Koristeći preparate iz laboratorije naše apoteke, bićete sigurni da upotrbljavate svež proizvod izrađen od najkvalitetnijih sastojaka, proizveden u ograničenim serijama i uz nadzor farmaceuta. U našim proizvodima nema štetnih aditiva, nema čestih izazivača alergijskih reakcija, toksičnih sastojaka koji su u proizvodnji u fabričkim uslovima neizbežni jer su neophodan uslov za duži rok trajanja. U našim proizvodima nema stetnih sastojaka koji se dodaju da bi se izbegao negativan uticaj nepredvidivih uslova rukovanja od strane distributera. U našim preparatima nema veštačkih boja i parabena.

Pravo iz naše laboratorije – direktno do pacijenata i korisnika. Naši proizvodi su sigurnog porekla i prodaju se isključivo u našim apotekama. Mnogi drugi preparati, pored ovih ponuđenih na sajtu, dostupni su na upit, a postoji i mogućnost izrade individualizovanih preparata. Krema napravljena prema potrebama individualnog korisnika posebno je pogodna za one koji ne mogu da nađu odgovarajuću negu ili tretman u okviru postojeće ponude na tržištu. Pored izrade kreme prema individualnim potrebama u našim apotekama se dobija i neophodna stručna pomoć.

Naše kreme izrađuju su ručno uz mnogo pažnje i strpljenja. To su male serije namenjene onima koji veruju u kvalitet ručne izrade uz upotrebu visoko-kvalitetnih sastojaka.